dijous, 29 de novembre del 2012

Resum de la 1a trobada de l’ Espai d’Intercanvi


Després d’una breu presentació, els assistents vam anar expressant les nostres expectatives per a aquest nou espai de trobada. En general tots vam coincidir en que volíem un lloc on  compartir inquietuds.
Mentre preníem un te i amb una suau música de fons, vàrem iniciar una dinàmica per trencar el gel i crear un ambient de complicitat. El joc consistia en passar-nos un cabdell de llana, alhora que dèiem una qualitat del nostre fill o filla, o del grup classe (en el cas de les mestres). Així es va anar creant una  xarxa amb el fil que tots els participants sosteníem i on tots estàvem connectats uns amb els altres. Bonica metàfora!!!.
En desfer-la havíem d’expressar com ens agradaria que fos l’escola. Totes les idees van ser molt boniques i positives.
   Després, els pares, mares i mestres vam aprofitar per triar algun d’entre els llibres de pedagogia o orientació, i també de més lúdics, per fer activitats amb els nens, o simplement per algun interès personal.
Vam acabar la sessió amb la projecció d’ un vídeo molt interessant sobre la crisi educativa, a càrrec de l’Eduard Punset. Us el recomanem!!!
Podeu fer les vostres aportacions, o simplement informar-vos del que anem realitzant.... en el blog creat per aquest espai.
espaidintercanvi.blogspot.com
**Recordeu participants d’ aportar temes que voleu que en altres trobades tinguem en compte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada